Avustralya

AVUSTRALYA VİZE İŞLEMLERİ

Avustralya vize işlemleri ile ilgili en kapsamlı sayfaya hoş geldiniz. Sayfamızda, Avustralya vizesi ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz. Avustralya vizesi nasıl alınır? Avustralya vizesi başvurusu nasıl yapılır? Avustralya Vizesi şartları, Vize gerekli evrakları nelerdir? Avustralya Turistik Vizesi ve gerekli evrakları nelerdir? Bu bilgilerde bazı dönemlerde değişiklik olması olasıdır. En güncel bilgilere sitemizi takip ederek sahip olabilirsiniz.

Vize süreci oldukça profesyonel şekilde yürütülmesi gereken bir süreçtir. Vize başvurusunda bulunmadan önce gerekli hazırlıkların doğru şekilde yapılıp yapılmadığı kontrol edilmelidir. Vize işlemleriniz ile ilgili olarak her zaman vize ekibimiz ile görüşebilirsiniz. 

Avustralya Vize İşlemleri
Avustralya Oturum İşlemleri Ligarba Turizm
Avustralya Vizesi Formlar Dokümanlar
Avustralya Vizeleri Sıkça Sorulan Sorular

Avustralya Vizesi Hakkında Önemli Notlar

  • Ligarba Turizm Avustralya Departmanı danışmanlarımızın eşliğinde Avustralya vize işlemlerinizi yapabilirsiniz.
  • Avustralya vize başvurusu işlemleriniz için Ligarba Turizm ofislerimize şahsen gelmeniz gerekmemektedir.
  • Vize uzmanlarımız tarafından şahsınıza özel olarak oluşturulacak evrak listesini kargo ya da kurye aracılığı ile Ligarba Turizm’e ulaştırmanız yeterlidir. Vizeniz onaylandığı takdirde adresinize kadar gönderilebilmektedir.
  • Avustralya vize başvurunuzla ilgili inceleme ve karar verme yetkisi tamamen Avustralya Konsolosluğu’na aittir.
  • Avustralya Konsolosluğu gerekli gördüğü durumlarda sizden ek evrak ve ek bilgi talebinde bulunabilir.
  • Avustralya vizesi için başvurular online olarak yapılmaktadır. Sizden istenen tüm evrakları danışmanlarımıza ulaştırdığınız takdirde başvuru işlemleriniz adınıza yapılacak ve biometrik randevu için tarih alınarak tarafınıza bildirilecektir.
  • Daha önce herhangi bir vize için biometrik verileriniz alınmış olsa bile randevuya gitmek zorundasınız. Biyometrik randevu işlemleri yalnızca İstanbul, Ankara ve Gaziantep’te gerçekleştirilmektedir.
  • Avustralya vizesi ile birlikte tüm ülkelere dair vize işlemleri hakkında ayrıntılı bilgilere, başvuru evraklarına ve formlara web sitemizdeki ilgili bölümlerden ulaşabilirsiniz.
Avustralya Vize Ret Nedenleri Ligarba Turizm

Vizeler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bir Yorum Yazın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.
Bizi Arayın