fbpx
logo
Ligarba Turizm Seyahat Acentası; 1994 yılında İstanbul Harbiye’de kurulmuş 2782 Belge numaralı A grubu seyahat acentasıdır. Ligarba Turizm 2011 yılında IATA'ya üye olmuştur.
20 Yılı aşkın süredir Çin Vizesi konusunda Türkiye'nin uzman seyahat acentasıdır.

Schengen Vizeleri başvurularının yapıldığı yetkili vize başvuru merkezi olan VFS , IDATA , Kosmos , As Vize gibi vize merkezi yetkili acentasıdır.

Uçak Bileti, Otel Rezervasyonları, Yurt dışı Kültür ve Fuar Turları, MICE, Incentive turlar düzenlemektedir.
Ligarba Turizm bir Türk Çin Kültür Derneği kuruluşudur.
+902122917373
info@ligarbatravel.com
Bizi Takip Edin:
0850 888 89 88
Top
 

TURİSTİK ÇİN VİZESİ (L)

Turistik Çin Vizesi (L); Çin Halk Cumhuriyetine turistik amaçlı olarak seyahat edecek kişilere verilen vize türüdür. Bireysel turistik vize tek veya çift girişli olarak verilir. Vize süresi seyahat edecek olan kişinin seyahat süresi baz alınarak verilir. Turistik Çin vizesi geçerlilik süresi 3 aydır.

15 Şubat 2016 tarihinden itibaren Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve ÇHC Ankara Büyükelçiliği; bir sonraki duyuruya kadar, Bireysel Turistik Vizesi işlemlerini kabul etmeyeceklerdir.

Turistik Çin Vizesi için Gerekli Belgeler

Pasaport
Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan, ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip çipli bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf ( 2 Adet )
Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kağıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Banka Hesap Cüzdanı (Asıl)
Bankaya en güncel durumu işletilmiş, içinde 10.000 TL veya karşılığı döviz bulunan banka hesap cüzdanı aslı, veya banka tarafından kaşelenip imzalanmış, kişinin bankadaki mevduat durumunu gösterir hesap döküm belgesi. Hesap döküm belgesi asıl olmalı ve imza yetkisine sahip kişinin imza sirküleri eklenmiş olmalı.
Otel ve Uçak Bilet Rezervasyonu
Kişinin Çin'e yapacağı turistik seyahate uygun, uçak bileti ve otel rezervasyon kopyası. Bilet ve otelin satın alınmış olmasına gerek yoktur, sadece rezervasyon yapılmış olması yeterlidir.
Nüfus Cüzdanı ( Fotokopi)
Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.
Gezi / Seyahat Programı
Kişinin seyahat detaylarını gösterir seyahat programı eklenmelidir. Seyahat tarihleri, ziyaret edilecek şehirler, turistik mekanlar belirtilmelidir.
Adli Sicil Kaydı
Kişinin adli sicil durumunu gösterir adli sicil kaydının e-devletten alınmış barkodlu hali.Adli sicil kaydı belgesinde ayrıca ARŞİV KAYDI da belirtilmelidir.
İkametgah Belgesi / Senedi
Kişinin ikamet durumunu gösterir İkametgah senedinin e-devletten alınmış barkodlu hali.

Turistik Çin Vizesi için Gerekli Döküman Örnekleri

TURİSTİK ÇİN VİZESİ ÜCRETLERİ

Vize TürüKDV HariçKDV Dahil
Tek Girişli Vize161 USD170 USD
Çift Girişli Vize190 USD199 USD
6 Ay Çok Girişli219 USD228 USD
1 Yıl Çok Girişli298 USD307 USD
Bir sonraki duyuruya kadar sadece tek giriş vize verilecektir.

KONSOLOSLUK GİRİŞ / ÇIKIŞ GÜNLERİ

Konsolosluk GirişKonsolosluk Çıkış
PazartesiAynı Hafta İçindeki Cuma
SalıBir Sonraki Pazartesi
ÇarşambaBir Sonraki Salı
PerşembeBir Sonraki Çarşamba
Cumaİki Sonraki Perşembe

DİĞER ÇİN VİZESİ TÜRLERİ

Ticari Çin Vizesi (M) | 2019

Ticari Çin Vizesi (M) | 2019

TİCARİ ÇİN VİZESİ (M) Ticari Çin Vizesi (M); Çin Halk Cumhuriyetine yapılacak olan iş ve ticari seyahatler için başvurulması gerekli ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Basın Vizesi (J1-J2) | 2019

Çin Basın Vizesi (J1-J2) | 2019

ÇİN BASIN VİZESİ (J1-J2) Çin Halk Cumhuriyetinde basın kuruluşlarının uzun süreli ikamet eden yabancı personelleri için verilen vize türü J1'dir ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Daimi İkamet Vizesi (D) | 2019

Çin Daimi İkamet Vizesi (D) | 2019

ÇİN DAİMİ İKAMET VİZESİ (D) Çin Halk Cumhuriyetinde daimi ikamet amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvurmaları gereken vize türüdür ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Çalışma Vizesi (Z) | 2019

Çin Çalışma Vizesi (Z) | 2019

ÇİN ÇALIŞMA VİZESİ (Z) Çin Çalışma Vizesi (Z); Çin Halk Cumhuriyeti sınırları içerisinde çalışma amaçlı olarak seyahat edecek olan kişilerin ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Öğrenci Vizesi (X1-X2) | 2019

Çin Öğrenci Vizesi (X1-X2) | 2019

ÇİN ÖĞRENCİ VİZESİ (X1-X2) Çin Halk Cumhuriyetine eğitim amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvuru yapması gereken vize türüdür. Eğitim ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Mürettebat Vizesi (C) | 2019

Çin Mürettebat Vizesi (C) | 2019

ÇİN MÜRETTEBAT VİZESİ (C) Çin Mürettebat Vizesi; hava, kara ve deniz firmalarında mürettebat olarak çalışan; uluslararası tren taşımacılığı, havacılık, denizcilik ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Yakın Ziyaret Vizesi (S1-S2) | 2019

Çin Yakın Ziyaret Vizesi (S1-S2) | 2019

ÇİN YAKIN ZİYARET VİZESİ (S1-S2) Çin Halk Cumhuriyetinde çalışma, eğitim-öğretim, gibi sebeplerden dolayı uzun süreli ikamet izni bulunan yabancı kişilerin, ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Grup Vizesi (L) | 2019

Çin Grup Vizesi (L) | 2019

ÇİN GRUP VİZESİ (L) Türkiye'den yurtdışına tur düzenleme yetkisi olan Türsab'a bağlı A grubu seyahat acentalarının Çin Halk Cumhuriyetine düzenleyecekleri ...
Daha Fazlasını Oku
Çinli Akraba Ziyaret Vizesi (Q) | 2019

Çinli Akraba Ziyaret Vizesi (Q) | 2019

ÇİNLİ AKRABA ZİYARET VİZESİ (Q1-Q2) Çin Akraba Ziyaret Vizesi(Q) , Aile bütünlüğünden yola çıkarak; Çin'de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Staj Vizesi (F) | 2019

Çin Staj Vizesi (F) | 2019

ÇİN STAJ VİZESİ (F) Çin Halk Cumhuriyetinde herhangi bir kurum veya kuruluşta staj yapmak amacı ile gitmek isteyen kişilerin başvurmaları ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Uzman Vizesi (R) | 2019

Çin Uzman Vizesi (R) | 2019

ÇİN UZMAN VİZESİ ( R ) Çin Uzman Vizesi ; Ülkenin ihtiyaç duyduğu yabancı uyruklu üst düzey yetenekler ya da ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Transit Vizesi (G) | 2019

Çin Transit Vizesi (G) | 2019

ÇİN TRANSİT VİZESİ (G) Çin Halk Cumhuriyeti aktarmalı olarak yapılan uçuşlarda 24 saatten fazla transit süresi olması durumunda talep edilen ...
Daha Fazlasını Oku

Comments:

  • Ceylan sarsan
    10 Temmuz 2018 at 01:49

    Cine turist vizesi almak istiyorum,Ilk defa turist vizesi alicam,son vizem oturumdu,suresi 3 ay once bitti simdi turist istiyorum. 0530 0401102

    • Ligarba Turizm Vize Servisi
      11 Temmuz 2018 at 14:27

      Ceylan hanım merhaba

      Çin bireysel turistik vizesi 2016 yılı itibari ile durdurulmuş olup, turistik seyahatler minimum 5 kişilik gruplar halinde olabilmektedir.

Leave a Reply:

Bu site; spam mesajları azaltmak için Akismet kullanmaktadır.