fbpx
logo
Ligarba Turizm 1994 yılında kurulmuş IATA üyesi A grubu seyahat acentasıdır. Tüm dünya vize işlemleri, Çin Vizesi, Uçak Bileti, Otel Rezerbasyonları, Yurtdışı Kültür ve Fuar Turları, MICE, Incentive turlar düzenlemektedir. Türk Çin Kültür Derneği kuruluşudur.
+902122917373
[email protected]
Top
 

ÇİN STAJ VİZESİ (F)

Çin Halk Cumhuriyetinde herhangi bir kurum veya kuruluşta staj yapmak amacı ile gitmek isteyen kişilerin başvurmaları gereken vize türüdür.

Çin Staj Vizesi için Gerekli Belgeler

Pasaport
Başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi 6 aydan fazla olan, ve en az iki boş vize sayfası bulunan yeni tip çipli bordo pasaportun aslı.
Fotoğraf ( 2 Adet )
Arka fonu beyaz, ön cepheden çekilmiş, kulaklar görünür, beyaz kıyafet ve gözlük olmayan, mat kağıda basılmış fotoğraf. Fotoğraf ölçüleri ve özellikleri için aşağıdaki örnek fotoğrafı inceleyiniz.
Banka Hesap Cüzdanı (Asıl)
Bankaya en güncel durumu işletilmiş, içinde 10.000 TL veya karşılığı döviz bulunan banka hesap cüzdanı aslı, veya banka tarafından kaşelenip imzalanmış, kişinin bankadaki mevduat durumunu gösterir hesap döküm belgesi. Hesap döküm belgesi asıl olmalı ve imza yetkisine sahip kişinin imza sirküleri eklenmiş olmalı.
Uçak Bilet Rezervasyonu ( Fotokopi)
Kişinin Çin'e yapacağı seyahate uygun, uçak bileti rezervasyonu. Biletin satın alınmış olmasına gerek yoktur, sadece rezervasyon yapılmış olması yeterlidir.
Nüfus Cüzdanı ( Fotokopi)
Nüfus cüzdan kopyası renkli veya siyah beyaz olabilir, fakat kimlik üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler net okunur şekilde olmalıdır.
Adli Sicil Kaydı ( Asıl )
Kişinin adli sicil durumunu gösterir adli sicil kaydı. Adli sicil kaydı belgesinde ayrıca ARŞİV KAYDI da belirtilmeli, adliyeden alınmış orjinal kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır. E-devletten alınan adli sicil kayıtları geçerli değildir.
Staj Başvuru Davetiyesi ( Asıl )
Kişinin Çin'de staj yapacağını gösterir Resmi Staj Başvuru Davetiyesi. Davetiyede staj süresi belirtilmelidir.
Staj Davet Yazısı ( Asıl )
Kişinin Çin'de staj yapacağı firmanın antetli kağıdına yazılmış staj davet yazısı sunulmalıdır. Yazıda kişinin staj süresi, alacaksa ücret bilgisi, kişi ile ilgili oluşabilecek muhtemel harcamaların kimin tarafından ödeneceği net şekilde belirtilmiş olması gerekmektedir.
Öğrenci Belgesi ( Asıl )
Başvuru yapacak kişinin okulundan aldığı öğrenci belgesinin aslı
İş Yeri Lisans Belgesi ( Fotokopi )
Kişinin çalışacağı kuruma ait iş yeri lisans belgesi kopyası. Örnek belge aşağıdadır.

Çin Staj Vizesi için Gerekli Doküman Örnekleri

ÇİN STAJ VİZESİ ÜCRETLERİ

Vize TürüKDV HariçKDV Dahil
Tek Girişli Vize161 USD170 USD
Çift Girişli Vize190 USD199 USD
6 Ay Çok Girişli219 USD228 USD
1 Yıl Çok Girişli298 USD307 USD
Bir sonraki duyuruya kadar sadece tek giriş vize verilecektir.

KONSOLOSLUK GİRİŞ / ÇIKIŞ GÜNLERİ

Konsolosluk GirişKonsolosluk Çıkış
PazartesiAynı Hafta İçindeki Cuma
SalıBir Sonraki Pazartesi
ÇarşambaBir Sonraki Salı
PerşembeBir Sonraki Çarşamba
Cumaİki Sonraki Perşembe

DİĞER ÇİN VİZE TÜRLERİ:

Ticari Çin Vizesi (M) | 2019

Ticari Çin Vizesi (M) | 2019

TİCARİ ÇİN VİZESİ (M) Ticari Çin Vizesi (M); Çin Halk Cumhuriyetine yapılacak olan iş ve ticari seyahatler için başvurulması gerekli ...
Daha Fazlasını Oku
Turistik Çin Vizesi (L) | 2019

Turistik Çin Vizesi (L) | 2019

TURİSTİK ÇİN VİZESİ (L) Turistik Çin Vizesi (L); Çin Halk Cumhuriyetine turistik amaçlı olarak seyahat edecek kişilere verilen vize türüdür ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Basın Vizesi (J1-J2) | 2019

Çin Basın Vizesi (J1-J2) | 2019

ÇİN BASIN VİZESİ (J1-J2) Çin Halk Cumhuriyetinde basın kuruluşlarının uzun süreli ikamet eden yabancı personelleri için verilen vize türü J1'dir ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Daimi İkamet Vizesi (D) | 2019

Çin Daimi İkamet Vizesi (D) | 2019

ÇİN DAİMİ İKAMET VİZESİ (D) Çin Halk Cumhuriyetinde daimi ikamet amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvurmaları gereken vize türüdür ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Çalışma Vizesi (Z) | 2019

Çin Çalışma Vizesi (Z) | 2019

ÇİN ÇALIŞMA VİZESİ (Z) Çin Çalışma Vizesi (Z); Çin Halk Cumhuriyeti sınırları içerisinde çalışma amaçlı olarak seyahat edecek olan kişilerin ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Öğrenci Vizesi (X1-X2) | 2019

Çin Öğrenci Vizesi (X1-X2) | 2019

ÇİN ÖĞRENCİ VİZESİ (X1-X2) Çin Halk Cumhuriyetine eğitim amaçlı olarak seyahat etmek isteyen kişilerin başvuru yapması gereken vize türüdür. Eğitim ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Mürettebat Vizesi (C) | 2019

Çin Mürettebat Vizesi (C) | 2019

ÇİN MÜRETTEBAT VİZESİ (C) Çin Mürettebat Vizesi; hava, kara ve deniz firmalarında mürettebat olarak çalışan; uluslararası tren taşımacılığı, havacılık, denizcilik ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Yakın Ziyaret Vizesi (S1-S2) | 2019

Çin Yakın Ziyaret Vizesi (S1-S2) | 2019

ÇİN YAKIN ZİYARET VİZESİ (S1-S2) Çin Halk Cumhuriyetinde çalışma, eğitim-öğretim, gibi sebeplerden dolayı uzun süreli ikamet izni bulunan yabancı kişilerin, ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Grup Vizesi (L) | 2019

Çin Grup Vizesi (L) | 2019

ÇİN GRUP VİZESİ (L) Türkiye'den yurtdışına tur düzenleme yetkisi olan Türsab'a bağlı A grubu seyahat acentalarının Çin Halk Cumhuriyetine düzenleyecekleri ...
Daha Fazlasını Oku
Çinli Akraba Ziyaret Vizesi (Q) | 2019

Çinli Akraba Ziyaret Vizesi (Q) | 2019

ÇİNLİ AKRABA ZİYARET VİZESİ (Q1-Q2) Çin Akraba Ziyaret Vizesi(Q) , Aile bütünlüğünden yola çıkarak; Çin'de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Uzman Vizesi (R) | 2019

Çin Uzman Vizesi (R) | 2019

ÇİN UZMAN VİZESİ ( R ) Çin Uzman Vizesi ; Ülkenin ihtiyaç duyduğu yabancı uyruklu üst düzey yetenekler ya da ...
Daha Fazlasını Oku
Çin Transit Vizesi (G) | 2019

Çin Transit Vizesi (G) | 2019

ÇİN TRANSİT VİZESİ (G) Çin Halk Cumhuriyeti aktarmalı olarak yapılan uçuşlarda 24 saatten fazla transit süresi olması durumunda talep edilen ...
Daha Fazlasını Oku

Üzgünüz, yorum formu kapalı.